Livrare gratuită de la 300,00 RON
Salvează în lista de cumpărături
Creează o nouă listă de cumpărături

Cizme plate pentru femei

( cantitate produse: 156 )

În această categorie, avem ceva special pentru toate doamnele cărora le place să aibă fiecare pas sub control, precum și o mulțime pentru cele care doresc să-și completeze garderoba de toamnă-iarnă cu modele care sunt puțin mai practice decât niște stiletto până la cer. Iată cizme plate, la alegere, la culoare - care se disting prin manopera de înaltă calitate din materiale atent selecționate, dar și prin prețul lor bun. Sunt încălțăminte low-cost cu mult potențial și cu siguranță cu un aspect mega fashion.

Cizme plate - așa cum îți plac ție!

Cel mai mare atu al cizmelor cu talpă plată din ofertă este, bineînțeles, confortul lor. Fie că vrei să porți ceva pentru o ieșire rapidă în oraș, fie că ai chef de o plimbare - acestea funcționează perfect. Dar, odată cu confortul, nu uităm, desigur, de stil - de aceea, încălțămintea noastră pentru femei este pe cât de frumoasă, pe atât de confortabilă, ancorată în cele mai recente tendințe și disponibilă într-o gamă largă de culori. Vă încurajăm să răsfoiți gama și să găsiți ceva perfect pentru dumneavoastră.

Mărimea
Preț
Culoare
Închidere
Tip de toc
Înălțimea tocului/platformă
Izolație
Material branț
Material talpă
Nosek
Marcă
Arată doar
IdoSell Trusted Reviews
4.60 / 5.00 513 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-05-23
Foarte bine organizat totul
2024-05-04
Comanda a venit repede. Am dat doar 4 stele deoarece tenișii sunt foarte rigizi și mai durează puțin pana se "vor lăsa".
pixel